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Tom Valenti's Soups, Stews, and One-Pot Meals: 125 Home Recipes from the Chef-Owner of New York City's Ouest and 'Cesca
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(Buch) |
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Lieferstatus: |
Auf Bestellung (Lieferzeit unbekannt) |
Veröffentlichung: |
Oktober 2003
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Genre: |
Ratgeber |
ISBN: |
9780743243759 |
EAN-Code:
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9780743243759 |
Verlag: |
Scribner Book Company |
Einband: |
Gebunden |
Sprache: |
English
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Dimensionen: |
H 239 mm / B 193 mm / D 30 mm |
Gewicht: |
726 gr |
Seiten: |
288 |
Bewertung: |
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Inhalt: |
In an elegant version of "Fix-It and Forget-It," chef Tom Valenti presents the dishes he feeds the A-list every night at Ouest--one of New York's hottest restaurants--125 recipes for substantial, satisfying comfort food that can be easily made at home. 16 pages of full-color photos. |
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